Pieternel van Lent

Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn (Nietzsche 1844)

Pieternel van Lent is violiste en ruim 18 jaar werkzaam bij de eerste violen van het Gelders Orkest. Zij maakt deel uit van het Gelders Ensemble en geeft regelmatig educatieve muziekworkshops en lezingen aan jong en oud waarin zij haar passie voor muziek wil overdragen.

Daarnaast is Pieternel in 2013 begonnen met de opleiding logopedie. Zij doet momenteel onderzoek, naar het effect van zingen op de spraak bij de ziekte van Parkinson in het kader van haar afstudeeronderzoek.

viool.

Leon Heijmans

Leon heeft in 1990 de opleiding tot logopedist aan de Hogeschool Nijmegen afgerond. Hij is daarna gaan werken in het speciaal onderwijs te Leiden en in de Logopediepraktijk Katwijk. Leon is gespecialiseerd Parkinsontherapeut en afasietherapeut en heeft veel ervaring met het behandelen van slikstoornissen. Tevens werkt hij met zangers (pop, musical, klassiek) en (beroeps)sprekers.

gitaar.

Jelle Hoksbergen

Jelle Hoksbergen studeerde theologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgt nu een cursus koordirectie aan het Tilburgs Conservatorium.Hij is cantor van de Gereformeerde Kerk Nijmegen en is als pianist, pianodocent en dirigent werkzaam in en om Nijmegen.

piano.